Service & Garantie

SERVICE & GARANTIE

Naast de leveranciersgarantie bieden wij veelal extra jaar garantie op diverse producten. Per product staat vermeld of dit om 1, 2, 3, of 5 jaar gaat. Deze termijnen doen niet af aan de wettelijke garantie waar je als consument recht op hebt. Dit houdt in dat een product dat is aangeschaft moet voldoen aan wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De wettelijke garantie is hier dus van toepassing.
Mocht het product dat je bij ons hebt aangeschaft niet goed functioneren of een defect vertonen, dan zullen we je verder helpen om dit op te lossen. Wanneer dit gebeurt binnen de garantieperiode kunnen we dit in principe kosteloos voor je doen. Wij bekijken of het product hersteld of vervangen moet worden. Omdat wij een eigen technische dienst hebben, kunnen we veelal defecten in huis repareren.
Lees ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie over garantie.

Voorwaarden Retourservice

Herroepingsrecht
Je kunt artikelen die je online hebt besteld binnen 14 kalenderdagen terugsturen. De bijkomende verzendkosten zijn voor eigen rekening.
Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, dien je bij ons het retourformulier op te vragen, in te vullen en bij het product te voegen dat je wil retourneren en dit alles per post naar ons op te sturen.
Retourzendingen zijn op eigen risico. Pianore is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte retourgestuurde artikelen, omdat de artikelen dan in handen zijn van PostNL (voorheen TNT Post). Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-code (track & trace) en bewaar hem goed.
Verzendkosten voor het retourneren van producten worden vergoed indien Pianore verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd.

Snel en eenvoudig retourneren binnen Nederland en vanuit België
Je kan op basis van het herroepingsrecht je online gekochte artikelen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. Als eerste stap stuur je een mail naar info@pianore.eu. Wij sturen dan een mail retour met de uitleg van de procedure.

Opsturen of zelf brengen
Als je een artikel vanuit Nederland retour verstuurt dat niet door de brievenbus past, dan kun je het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. Met de 3S-code volg je het verzendtraject via de site van PostNL www.tracktrace.nl Zo kun je zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraag dus altijd om het 3S nummer.
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het product zelf naar onze showroom terug te brengen. Zodra wij je retourzending verwerkt hebben, ontvang je een e-mail ter bevestiging.

Retourvoorwaarden

Een product voldoet indien redelijkerwijs mogelijk aan de onderstaande voorwaarden voor het terugstorten van het aankoopbedrag en/of de verzendkosten:

  • het product is onbeschadigd en schoon en in zo oorspronkelijk mogelijke staat;
  • het product is compleet (incl. toebehoren, zoals adapter, factuur of garantiebewijs, handleiding, kabels, etc.);
  • eventueel bijgeleverd montagemateriaal is origineel en compleet;
  • het product is indien redelijker wijs mogelijk in de originele verpakking teruggeplaatst en de verpakking is onbeschadigd en schoon;

Wanneer je een product naar ons retour stuurt, kun je een alternatief product van een gelijkwaardige prijs aanschaffen of je krijgt je geld teruggestort wanneer je aan bovenstaande voorwaarden kunt voldoen.

Artikel beschadigd ontvangen

Als je een artikel beschadigd hebt ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan neem je binnen de wettelijke termijn van 2 maanden, maar bij voorkeur direct na ontvangst, contact met ons op om een aanvraag tot retour op te starten. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een nieuw artikel. Wij kunnen je in de tussenliggende periode geen vervangend exemplaar aanbieden.

Terugstorttermijn van het aankoopbedrag

De terugstorttermijn gaat in op het moment dat je retourzending hebt aangeboden bij Post NL of andere postvervoermaatschappij. Het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, wordt zo spoedig mogelijk doch binnen de wettelijke termijn van 30 dagen terugbetaald.

Retour buiten de voorwaarden
Wij verzoeken je om, indien mogelijk, bij retourzending een kopie factuur of pakbon toe te voegen. Neem bij vragen contact met ons op.

“Follow your passion, and start playing”

Het ontstaan van Pianore – play your passion, ligt in de liefde
voor pianomuziek en de schoonheid van de piano.

CONTACT