Pianore

Met Pianore – Play your passion delen wij ons enthousiasme voor muziek maken en in het bijzonder voor het pianospelen. Met jouw muziek breng je blijdschap, ontroering, troost en verbinding. Met het spelen op een piano of vleugel geef je daar invulling aan. Het maakt niet uit waar je bent of voor wie je speelt.

Bij het zoeken naar een piano is de kleur soms bepalend. Belangrijker nog is of de piano bij jou past. Wij vinden dat het instrument jou moet inspireren om er achter te gaan zitten en muziek te gaan maken. Het maakt niet uit of je gevorderd bent of aan het begin van je muzikale reis staat. Samen met de piano van je keuze sta je tenslotte aan het begin van je (nieuwe) muzikale inspiratie.

Kom eens langs in onze Music &Art Gallery en bespeel een van onze piano’s en vleugels. Wij kunnen er voor zorgen dat je zonder drempels kunt genieten van je nieuwe piano. Wil je meer weten over hoe je je verder kan ontwikkelen? Dan hebben wij mogelijkheden om les te krijgen van een professionele docent die jou nog meer kneepjes leert, waar en wanneer je maar wilt.

Wij laten geregeld zien dat niet alleen muziek maken leuk is, maar dat samen muziek maken nog veel leuker kan zijn. Daarom zijn er regelmatig events waar bands optreden, voor en door jong en oud.

Dat maakt Pianore ‘more then just a piano’.