Muziekles

Altijd al een instrument willen spelen?

Pianore biedt nu samen met Music Masters Academy jou de mogelijkheid om lessen te volgen op jouw tijd en plaats. Je leert de noten, op je eigen tijd en in je eigen tempo. De lessen zijn 24 uur per dag beschikbaar en vormen de basis voor de pop, lichte en klassieke muziek. Iedere maand komen er nieuwe lessen beschikbaar komen. Hier kun je beginnen met het leren spelen op een piano, gitaar, basgitaar, drums en percussie

Muzieklessen beperken zich niet tot één enkele cursus. Wanneer je een abonnement afsluit heb je de zekerheid dat er met regelmaat nieuwe lessen op het platform komen.
Iedere docent levert per jaar een flink aantal lessen aan. Dit doen zij op basis van de onderwerpen die ze in hun werkzaamheden tegenkomen, maar ook in reactie op de vragen die leerlingen aan hen hebben. We streven ernaar om 800 tot 1000 minuten per docent per jaar aan nieuw materiaal online te brengen. Zo kan jij nog jaren door met het leren van nieuwe onderwerpen!.

Ons CJP-aanbod voor jou:

Iedere maand nieuwe lessen
* Eerste 14 dagen gratis
* CJP-korting 25% (t.w.v. € 48,– per jaar)
* Beschikbaar voor piano, gitaar en drums
* De deelnemers maken kans op een instrument t.w.v. € 500,–
* Deelnemen vanaf € 12,49 per maand!

Schrijf je hier in en profiteer van jouw CJP-korting

Wil je meer weten over verschillende piano’s en vleugels, kijk dan eens bij onze instrumenten of neem contact op voor meer informatie.

“Follow your passion, and start playing”

Het ontstaan van Pianore – play your passion, ligt in de liefde
voor pianomuziek en de schoonheid van de piano.

CONTACT