Diensten

Concertverhuur

Voor concerten, optredens en feesten heeft Pianore – Play your passion veel verhuurmogelijkheden om je optreden of concert extra glans te geven. Voor jouw evenement stellen wij een topklasse vleugel of piano ter beschikking. Wij hebben hiervoor bijvoorbeeld diverse Yamaha- en Steinwayvleugels . Maar een digitale piano kan ook als je dat beter uitkomt.

Wij nemen de zorg voor het instrument op ons. Het instrument wordt door eigen mensen in concertvorm op jouw locatie gebracht. Moet de vleugel of piano op een orgel gestemd worden? Onze technici hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe dit moet. Vanaf een bedrag van € 200,– huur je al een piano. Vanaf € 400,– hebben we al een topvleugel bij jou staan. De instrumenten worden verhuurd inclusief transport, stemmen en natuurlijk een pianobank. Wil je meer weten of een instrument huren voor jouw evenement, neem dan contact met ons op.

Stemmen

Elk instrument heeft onderhoud nodig en onderhoud begint al bij het regelmatig stemmen, is onze uitgesproken mening. Of je nu veel of weinig speelt; wij adviseren je om de piano of vleugel twee keer per jaar te laten stemmen. De spanning van de snaren verandert en ontstemming gebeurt daarom altijd, ook als er niet wordt er gespeeld. Wanneer de stemmer langskomt stelt hij ook meteen vast of de piano of vleugel nog in goede staat verkeert. We geven je advies over eventueel onderhoud, de plek van je piano of vleugel in de ruimte, speelgemak en luchtvochtigheid.

Vanaf € 80,– euro kunnen we je al van dienst zijn. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen
voor een individuele stembeurt en specificatie van de kosten van onderhoud en stemmen.

“Follow your passion, and start playing”

Het ontstaan van Pianore – play your passion, ligt in de liefde
voor pianomuziek en de schoonheid van de piano.

CONTACT